Loftsleilighet til utleie ved foten av Norefjell!

Loftsleilighet med to soverom, kjøkken, bad og oppholdsrom kan leies i helger eller på ukes basis hele året. 

Oppholdsrom:
I rommet finner du spisestue bord med krakk og 4 stoler samt en sofa og tv. Det er fiber på lofet.

Bad:
Badetet har en vaskeservant, wc og dusj. På badet er det såpe, dusjsåpe og sjampo samt håndklær og toalett pappir. 

Kjøkken:
På kjøkkenet er det kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker. Det er service og bestikk til 12, samt div kjøkkenutstyr, så det er mulig å lage alle måltider hvis dere ønsker dette. Dere vil finne kaffe og te på kjøkkenet samt noe krydder. Tabletter til oppvaskmaskin, salo, kjøkkenhåndklær og kluter.
Soverom:
Soverommene består av to dobbeltsenger på 150 cm, kommode og knagger til oppheng av klær, sengesett, dyne og puter er inkludert og ferdig oppredd når dere kommer.

Loftsleiligheten er i vårt private hjem med inngang i hallen nede, der er det et bad hvor dere kan sette fra dere utersko og ytterklær.

Ekstra soverom:
Er dere flere som ønsker overnatting kan eventuelt 2 soverom i 2. etasje leies i tilegg, her er det også 150 cm. dobbeltseng, samt en sprinkelseng til baby.

Pris for leie av loftsleilighet og ekstrarom:
400kr pr. person pr. natt Fra 12 år og oppover. Barn fra 0 til 6 år. 100 kr. pr. person pr. natt. Barn fra 6-12 år 200 kr. Pr. Pers.pr. Natt. 
Pris for leie av Kano pr dag:
200 kr. med flytevest til to voksne opp til 75 kg og 2 årer, vester tilpasset barn må medbringes.
Bruk av kano er på eget ansvar.

Kunne dette være noe for deg / dere kan dere ringe meg på 95281333

Opplevelser rett utenfor døra: 
Det er mange muligheter for opplevelser rundt om på gården, med ulike dyr - spelsau, geit, minigris, kaniner, shetlandsponnier, katt og hunder. Siden det er mange dyr på gården kan vi ikke ta imot gjester med dyr siden dette vil bli stressende for de firbeinte som allerede bor på gården. Utleie er fortrinsvis til barnefamilier og voksne.
Det er mulighet for å leie 1 kano på gården
Nede ved vannet har vi en gapahuk, grillplass, brygge og ei lita badestrand som kan lånes, det er også en grillplass ved beitet med bord som kan lånes. Er dere flere kan det også være mulig å låne Vårfjøset som dere kan lese mer om og se bilder i fra på hjemmesiden vår for private arrangement. Det drives gårdsbarnehage på gården, så om vinteren tråkkes det opp skiløype og akebakke med tråkkemaskin på jordet. Det er somregel noe skileik i form av hopp, kuleløyper ol. som dere kan benytte. 
Det er flott å sykle i området samt mange muligheter for små toppturer i form av diverse postkasseturer rundt i bygda. Kronen på verket er Norefjell med mulighet for høyfjellsturer til Høgevarde, Gråfjell mm. sommer som vinter. På vinteren er det fantastiske muligheter for langrenn og slalom. Gården ligger ca 5 minutter med bil unna dalstasjonen på skianlegget og ca 15 minutter unna Norefjell ski og spa hotell. 

Andre aktiviteter innenfor ca 10 - 60 minutter er:

Krødsherad kommune: 
Villa Fridheim - eventyr museum, Rignes Gård - spisested, Norefjellhytta - spisested,
Kryllingen - båt i trafikk på Krøderfjorden, Krøderbanen - jernbane museum fra vikersund - Krøderen, Gamle mester - eiketre, Norefjell ski og spa - hotell, Noreheim - spisested, Norefjell skisenter - alpint anlegg, høyfjellsturer, postkasseturer rundt i bygda. Kano utleie ved Villa Fridheim.

Sigdal kommune: 
Sigdal aktiv - rafting mm., Sigdal motorkross bane med gokart utleie, Madonna statuen - fjelltur, Eggedal mølle, Borgerstua - spisested, Hagan kunstnerhjem - Christian Skredsvig. Sigdal museum - folkemusikksenteret i Buskerud.

Modum kommune:  
Blaafarveværket, Koboltgruvene med gruvesafari, Kittelsen museet, Vikersundbakken - skiflyvning og zipline i skiflyvningsbakken, Høyt og lavt Modum.


Ringerike kommune:
Kistefoss museet, Hadeland glassverk, Veien kulturminnepark.


Flå kommune:
Bjørneparken. Stisykkling på Høgevarde


Med vennlig hilsen

Elin Lesteberg

Sveitserhuset med loftsleilighet

Nordre Lesteberg gård fra veien

Gården ovenfra med Krøderfjorden i bakgrunn

Husets inngang

Velkommen inn i hålen

Oppholds rom med sofa krok

Spisestue i oppholds rommet

Kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr

Godt utstyrt med div kjøkken utstyr

Bad med servant, toalett og dusj

Soverom 1 med 150 cm seng og kommode

Soverom 2 med 150 cm seng og kommode

Aasne rommet - et av ekstra rommene

Maria rommet - et av ekstra rommene med barneseng