27. sep, 2017

Høst, men fortsatt mye arbeid som gjenstår før vinteren!

Det første som slo meg var at jeg burde, nei, nei, nei jeg har slutta med burting jmf. Henrik Aase. Jeg skal fra nå bli en del flinkere til å oppdatere info på sia her.
Godkjennelsen fra mattilsynet om å anskaffe sau til barnehagen er nå i boks, så sauene kommer i første halvdel av oktober. Vi skal få sau i fraOlav Bjerkerud som skal inngå i ungenes daglige gjøren og laden i barnehagen. så nå må vi bare få på taket på gapahuken som de skal bo i samt lage leet ferdig på gjerdet så er vi klare til å ta imot dem. Gjett om vi gleder oss. Mesteparten av årets frukt og bær er i hus og foredlet, det bugner fremdeles av plommer som jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med. Det er jo begrenset hvor mye plommer en kan spise hver dag. 
Busker og trær er beskjert og gården begynner å bli klar for nok en ny vinter. det er mange ting å ta tak i nå før alt faller til ro og ting går i dvale for en periode ute.
Søndag kveld var jeg å hentet en ny valp som skal være hos oss. Tor og jeg har kjøpt den sammen og vi prøver en ny rase - Welch corgie. Ei morsom lita frølen med navn Sandra Salamander fra oppdretter, vi kaller henne Sally til daglig. Aasne påstår at hun ser ut som en leddbuss når hun beveger seg med sine stutte bein og den lange kroppen, men verdens herligste er hun og har allerede sjarmert oss i senk.
Til helga skal jeg legge brostein i utekroken slik at det blir ferdig før vinteren, da er den klar til bruk neste sommer, det blir stas. 
Dere hører mer fra meg seinere